LenMatec Industrial Services

Mechanische werken

Mechanische werken & onderhoud

Dankzij de jarenlange ervaring opgebouwd in de on site services, is het LenMatec team de partner voor mechanische werken & onderhoud van ad hoc tot volledige shutdown projecten. LenMatec is actief in diverse sectoren zoals olie en gas, chemie en petrochemie, opslag, water, energie, voeding, farmacie, afval- & recyclage, metaal, enz.. 

De onze toegevoegde waarde voor uw bedrijf is een flexibele aanpak van dagelijks onderhoud tot turnarounds. We beperken ons niet alleen tot een flexibele aanpak maar werken graag ook op een proactieve manier. Hierbij zullen onze techniekers u ook bijstaan om ons deskundig advies te geven naar verbeteringen toe. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan zeker meer informatie betreffende de verschillende samenwerkingsformules.  

Industrieën

Scheepvaart

Energie

Petrochemie

Metaalbouw

Mijnindustrie

Chemie

Uw onestopshop voor al uw problemen.

Onze experts

Ongeëvenaarde technische experts en probleemoplossers sinds 1996 die innovatieve engineering, betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid bieden. 

LenMatec Industrial Services is een betrouwbaar en gespecialiseerd engineeringbedrijf dat u wil ondersteunen met een effectieve en oplossingsgerichte aanpak. Wij bieden deze ondersteuning door gebruik te maken van de meest technologisch geavanceerde en hoogwaardige technieken, diensten en producten. 

Lenmatec is 24/7 beschikbaar om u bij te staan in elke uitdaging om lekken snel en efficiënt te verhelpen. Contacteer ons om onze mogelijkheden te bespreken.  

Scroll naar top