LenMatec Industrial Services

Lekdichting

Lekdichting terwijl de productiesystemen nog in bedrijf zijn? Dankzij een ruime ervaring kan LenMatec Industrial Services u perfect bijstaan.

Lekken kunnen enorme productieverliezen en onveilige situaties veroorzaken. Met onze dienst lekdichting kunnen reparaties uitgevoerd worden zonder een hele shutdown te plannen. Ons team repareert uw lek om financiële zorgen en productiebelemmeringen te voorkomen. Door te kiezen voor een kwalitatieve partner zal uptime gemaximaliseerd worden.

Industrieën

Scheepvaart

Energie

Petrochemie

Metaalbouw

Mijnindustrie

Chemie

Uw onestopshop voor al uw problemen.

Onze experts

Ongeëvenaarde technische experts en probleemoplossers sinds 1996 die innovatieve engineering, betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid bieden. 

LenMatec Industrial Services is een betrouwbaar en gespecialiseerd engineeringbedrijf dat u wil ondersteunen met een effectieve en oplossingsgerichte aanpak. Wij bieden deze ondersteuning door gebruik te maken van de meest technologisch geavanceerde en hoogwaardige technieken, diensten en producten. 

Lenmatec is 24/7 beschikbaar om u bij te staan in elke uitdaging om lekken snel en efficiënt te verhelpen. Contacteer ons om onze mogelijkheden te bespreken.  

Scroll naar top